Σεμινάρια στον χώρο εργασίας

 

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, κάθε επιχείρηση οφείλει να έχει λαβει τα απαραίτητα μέτρα για την υγειινή & ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και των πελατών συμπεριλαμβανομένου και την εκπαίδευση των εργαζομένων στις α΄βοήθειες

 


 

Δείτε ακόμα:

-Επιδότηση ΟΑΕΔ

-Σεμινάρια για την οικογένεια (στον χώρο μας, τον χώρο σας ή

on line) 

 Γιατί είναι σημαντική η γνώση πρώτων βοηθειών?

 

 Ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να βρεθεί σε μια εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη ,για την ζωή του, κατάσταση. Η παρουσία ενός εκπαιδευμένου ατόμου που παρέχει αποτελεσματική βοήθεια, προσφέρει μεγάλη ανακούφιση και ψυχολογική υποστήριξη σε αυτόν που την χρειάζεται.

 

Έχοντας στο σπίτι μας ή στην εργασία μας κάποιον που να γνωρίζει πως να μας βοηθήσει αν κινδυνεύσουμε, μας κάνει να νιώθουμε ασφάλεια.

Αλλά και ο εκπαιδευμένος νιώθει ασφάλεια, ειδικά για τα μέλη της οικογένειας του, γνωρίζοντας οτι σε μια κρίσιμη στιγμή θα μπορέσει να τα βοηθήσει ή και να τα σώσει.

 

 Το άτομο που θα παρέχει πρώτες βοήθειες πρέπει να είναι εκπαιδευμένο, να κατέχει ενεργό πιστοποιητικό  και να αναθεωρεί τις γνώσεις του ανά 2-3 χρόνια, αναλόγως με το πρόγραμμα στο οποίο έχει εκπαιδευτεί σύμφωνα με την τρέχουσα νομοθεσία.

 


  Η γνώση πρώτων βοηθειών δεν κοστίζει πολλά χρήματα,

 Η άγνοια όμως μπορεί να κοστίσει μια ζωή!