Τα επαναληπτικά μαθήματα μπορούν  να γίνουν και on line με την χρήση του skype.

 

 

 

Τα επαναληπτικά μαθήματα πρώτων βοηθειών απευθύνονται σε όσους έχετε στην κατοχή σας ενεργό πιστοποιητικό, ανεξαρτήτου οργανισμού αρκεί να είναι εγκεκριμένος και να εκδίδει πιστοποιητικό και όχι βεβαίωση συμμετοχής.

 

Σκοπός του μαθήματος είναι να γίνει μια ανανέωση και υπενθύμιση των γνώσεων και πρακτικών δεξιοτήτων ώστε να είναι πάντα ενήμεροι και περισσότερο έτοιμοι να ανταποκριθούν σε ένα επείγον περιστατικό.

 

Μπορείτε να συμμετέχετε σε οποιοδήποτε προγραμματισμένο ανοιχτό σεμινάριο που ανταποκρίνεται στην ύλη την οποία έχετε διδαχθεί.

 

Το κόστος συμμετοχής με συμμετοχή σας σε προγραμματισμένο σεμινάριο, ανέρχεται στα 20 € για την πρώτη φορά που θα συμμετέχετε σε επαναληπτικό μάθημα. Για κάθε επιπλέον συμμετοχή έως ότου λήξει το πιστοποιητικό σας, το κόστος είναι 10 ευρώ.

 

Εφόσον έχει λήξει η πιστοποίηση σας και θέλετε ή πρέπει να την ανανεώσετε, κάνετε επανεκπαίδευση είτε στο ίδιο πρόγραμμα, με χαμηλότερο κόστος, είτε μπορείτε να επιλέξετε ένα καινούργιο σεμινάριο.

 

 Για να συμμετέχετε, συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει αναφέροντας στα σχόλια "επαναληπτικό ή επανεκπαίδευση"