Θέλω να ενημερωθώ για το επόμενο πολυεπιχειρησιακό σεμινάριο:

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν εκπροσωπείτε μια επιχείρηση και ενδιαφέρεστε για ενδοεπιχειρησιακό σεμινάριο (εντός του εργασιακού χώρου), μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας και στην συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας  ή καλέστε απευθείας στα τηλέφωνα μας.

 

Αν διευθύνετε μια μικρομεσαία επιχειρήση  και θέλετε να εκπαιδεύσετε μικρό αριθμό εργαζομένων, μπορείτε  να δηλώσετε τα άτομα αυτά σε ένα από τα ανοιχτά  προγραμματισμένα σεμινάρια,  ή να συμμετέχουν σε ένα πολυεπιχειρησιακό, χρησιμοποιώντας την επιδότηση από τον ΟΑΕΔ αν είναι επιθυμητό. Επιπλέον, μπορούμε να ρυθμίσουμε ένα σεμινάριο στον χώρο σας .

 

Τα προγραμματισμένα σεμινάρια είναι ανοιχτά για το ευρύ κοινό, και μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε.

 

Τα πολυεπιχειρησιακά σεμινάρια διοργανώνονται αποκλειστικά για στελέχη και εργαζομένους επιχειρήσεων όπου παρακολουθούν το πρόγραμμα εκ μέρους της επιχείρησης (η εταιρία αναλαμβάνει τα έξοδα της εκπαίδευσης) και ανακοινώνονται στην στήλη  "πρόγραμμα σεμιναρίων"


 Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, κάθε επιχείρηση είναι υποχρεωμένη να έχει εκπαιδευμένο προσωπικό στις Α΄ βοήθειες.

Επαγγέλματα που πρέπει να γνωρίζουν οπωσδήποτε Α΄ βοήθειες: γυμναστές, εκπαιδευτικοί, σώματα ασφαλείας, αστυνομικοί, παραϊατρικά και ιατρικά επαγγέλματα, φροντιστές παιδιών και τρίτης ηλικίας.


Ο εργαζόμενος που παρέχει πρώτες βοήθειες στον χώρο εργασίας του, πρέπει να είναι εκπαιδευμένος και πιστοποιημένος, να έχει στην κατοχή του ενεργό πιστοποιητικό και να αναθεωρεί τις γνώσεις του όταν αυτό λήξει.


 

Συμπληρώστε την φόρμα στην δεξιά στήλη για να ενημερωθείτε για το επόμενο προγραμματισμένο πολυεπιχειρησιακό σεμινάριο.


Επιδότηση

Οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον πόρο ΛΑΕΚ 0,24% και να επιδοτηθούν για το σεμινάριο

 

Την διαδικασία υποβολής του σεμιναρίου στον ΟΑΕΔ, μπορούμε να την αναλάβουμε εμείς για εσάς χωρίς επιπλέον χρέωση!