Και τα παιδιά μπορούν να μάθουν α΄βοήθειες...

Ίσως σώσουν την δική σου  ζωή !


  

 

Μαθήματα για την οικογένεια μπορούν να γίνουν και on line κατόπιν συνεννόησης και σε επιλεγμένα θέματα.


  Φόρμα Συμμετοχής σε FAMILY FIRST AID (Α΄ Βοήθειες για την οικογένεια).

Αν ενδιαφέρεστε για online μάθημα, αναφέρετε το στα σχόλια.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

14/10/17

ΩΡΕΣ 10.00-14.00

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 20 ΕΥΡΩ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Μαθήματα πρώτων βοηθειών για την οικογένεια.

Family First Aid

 Θεωρείτε ότι είστε προετοιμασμένοι να βοηθήσετε αποτελεσματικά κάποιο μέλος της οικογένεια σας ένα ποτέ χρειαστεί?  Στα μαθήματα για την οικογένεια, θα μάθετε πως! 

 

 Θέματα: καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) , πνιγμονή από τροφή, αιμορραγίες, αιμορραγία μύτης (ρινορραγία), ακρωτηριασμός άκρου, σπασμοί, εγκαύματα, ακινητοποίηση σε σοβαρό τραυματισμό, επίδεση τραυματισμένου άκρου, καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό

 

 Το μάθημα αυτό γίνεται από επαγγελματία υγείας, εκπαιδευτή α΄βοηθειών και είναι κατάλληλο για όσους  θέλουν να  γνωρίζουν σωστή και ασφαλή παροχή πρώτων βοηθειών  για την οικογένεια τους σε λίγες ώρες, με χαμηλό κόστος και χωρίς πιστοποίηση

 


 

Στο μάθημα πρώτων βοηθειών, μπορείτε  να μάθετε πως να βοηθήσετε το παιδί,  τον παππού ή την γιαγιά, ή ένα άλλο μέλος της οικογένειας σας που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, Επίσης, θα μάθετε στην τεχνική της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), την βασικότερη τεχνική για την υποστήριξη της ζωής.

 

 Όσον αφορά τα παιδιά, οι γονείς συχνά έρχονται αντιμέτωποι με επικίνδυνες καταστάσεις: πνιγμονή από τροφή, πυρετικοί σπασμοί, πτώσεις, εγκαύματα, δηλητηριάσεις, αιμορραγίες, σπάσιμο δοντιού και ρινορραγίες είναι από τα πιο συχνά περιστατικά που συμβαίνουν στο σπίτι, μερικά από αυτά και στο σχολείο.

 

Στις καλοκαιρινές διακοπές, η θερμοπληξία, τα δήγματα από τσούχτρα ή άλλους θαλάσσιους οργανισμούς, η αφυδάτωση, η ηλίαση και η θερμική εξάντληση,  ο πνιγμός στην θάλασσα ή την πισίνα απειλούν την ζωή των παιδιών και οι γονείς καλό θα ήταν να είναι σε ετοιμότητα.


 

Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής στην δεξιά στήλη ή τηλεφωνήστε μας και ελάτε να μάθετε α' βοήθειες. Ελάτε να μάθετε πως να σώσετε την ζωή του δικού σας ανθρώπου, αλλά και των συνανθρώπων σας.

 Κόστος:  20€/άτομο για ομαδικά μαθήματα (γκρουπ)

 

Δίνεται βεβαίωση συμμετοχής εάν είναι επιθυμητό.


 


 

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα