Εκπαίδευση εκπαιδευτών πρωτων βοηθειων

Γίνε πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Πρώτων Βοηθειών

Αν ενδιαφέρεσαι να ασχοληθείς επαγγελματικά με την εκπαίδευση πρώτων βοηθειών, το  MEDICAL FIRST AID είναι εγκεκριμένο κέντρο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών,  με διεθνή πιστοποίηση από την RESCUE TRAINING INTERNATION

Αναζητάς νέα καριέρα?

Δίνουμε σημασία στην ποιότητα της εκπαίδευσης, αλλά και των νέων Εκπαιδευτών που θα μας εκπροσωπήσουν. Αν και τα δικά σου standards είναι υψηλά, και θέλεις να παρέχεις πιστοποίηση στις εκπαιδεύσεις σου και όχι βεβαίωση, έλα στην ομάδα εκπαιδευτών RTI.

Διεθνής Πιστοποίηση

Τα πιστοποιητικά της RTI είναι διεθνώς αναγνωρισμένα.

Διεθνή πρότυπα

Oι εκπαιδεύσεις ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα και guidelines.

Medical First Aid

Η εκπαίδευση νέων εκπαιδευτών από την Medical First Aid, ακουλουθεί τα υψηλά standards της RTI. 

Οι  Εκπαιδευτές της Rescue Training International (RTI) είναι μια άριστα εκπαιδευμένη, ομάδα επαγγελματιών.

Διδάσκουν πολύτιμες δεξιότητες παροχής πρώτων βοηθειών σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, σχολεία, κοινότητες κ.α.

Είτε είστε νέος στην εκπαίδευση Ά βοηθειών ή θέλετε  να μεταπηδήσετε (cross over) από άλλο οργανισμό, επικοινωνήστε μαζί μας για να  μάθετε πώς να γίνετε  Εκπαιδευτής της RTI.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Εκπαιδευτής Πρώτων Βοηθειών

Δικαίωμα της διδασκαλίας και χορήγησης πιστοποιητικού στις παρακάτω εκπαιδευτικές ενότητες της RTI

 • Βασική Υποστήριξη Ζωής
 • ΚΑΡ.Π.Α. – Απινίδωση
 • Πρώτες Βοήθειες
 • Παιδιατρικές Πρώτες Βοήθειες
 • Επείγουσες Παιδιατρικές Πρώτες Βοήθειες
 • Πλήρης Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών
 • Κόστος συμμετοχής: 980€

Εκπαιδευτής Πρώτων Βοηθειών στην Εργασία

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της θεωρητικής, γραπτής και πρακτικής εξέτασης, οι υποψήφιοι εκπαιδευτές θα λάβουν  το αντίστοιχο πιστοποιητικό καθώς επίσης την εξουσιοδότηση να διδάσκουν και να εξετάζουν τα ακόλουθα εγκεκριμένα εκπαιδευτικά προγράμματα:

Εκπαιδευτής Ειδικών Πρώτων Βοηθειών

Δικαίωμα της διδασκαλίας και χορήγησης πιστοποιητικού σε όλες τις εκπαιδευτικές ενότητες του προγράμματος Εκπαιδευτής Πρώτων Βοηθειών (εκτός της Εργασίας) και στις

Ειδικές Πρώτες Βοήθειες

 • Πρώτος βοηθός 1 (RTI First Person on Scene Level 1)
 • Πρώτος βοηθός 2 (RTI First Person on Scene Level 2)
 • Οξυγόνο Πρώτων Βοηθειών
 • Κόστος συμμετοχής: 1250 €

Γνώρισε τον Φορέα Πιστοποίησης Rescue Training International (RTI)

H RTI είναι διεθνής εκπαιδευτικός οργανισμός.  Παρέχει ποιοτική και πιστοποιημένη εκπαίδευση πρώτων βοηθειών, μέσω των καλά καταρτισμένων εκπαιδευτών της και εκπαιδευτικών κέντρων, τόσο στο ευρύ κοινό και τους χώρους εργασίας,  όσο και στους επαγγελματίες υγείας.

Σκοπός μας είναι η πιστοποιημένη και έγκυρη εκπαίδευση ιδιωτών και εργαζομένων επιχειρήσεων στις πρώτες βοήθειες, διασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας γνώση και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι σχεδιασμένα ώστε να απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο απολαμβάνοντας διεθνές κύρος, καθώς αυτά αναγνωρίζονται σε οργανισμούς και ινστιτούτα παγκοσμίως.

Ο Ερευνητικός τομέας της RTI προωθεί την καινοτομία, την ανταγωνιστηκότητα και τη γνώση στην ποιοτική εκπαίδευση και τις φυσικές επιστήμες, υποστηρίζοντας τα ζητήματα της εκπαίδευσης και της αποδοτικής λειτουργίας της, ελέγχοντας και μεγιστοποιώντας την ποιότητά της.

Εκπαίδευση και Πιστοποίηση Εκπαιδευτών

Η Εκπαίδευση και Πιστοποίηση Εκπαιδευτών αποτελεί στάδιο εξέλιξης για όλους όσους παρακολούθησαν με επιτυχία τη βασική εκπαίδευση πρώτων βοηθειών.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης εκπαιδευτών πρώτων βοηθειών, οι υποψήφιοι καταρτίζονται στις μεθόδους διδασκαλίας και στη χρήση εκπαιδευτικών μέσων. Ειδικεύονται στην παρουσίαση μαθημάτων πρώτων βοηθειών καθώς και στους τρόπους αξιολόγησης των μελλοντικών τους μαθητών.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων υποψηφίων εκπαιδευτών, οι επιτυχόντες λαμβάνουν την πιστοποίηση Εκπαιδευτή Πρώτων Βοηθειών αποκτώντας στη συνέχεια τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά και αυτόνομα.

Το πρόγραμμα Εκπαιδευτών RTI αποτελεί αυτόνομη διαδικασία εκπαίδευσης και πιστοποίησης εκπαιδευτών, ώστε τόσο οι ενδιαφερόμενοι χωρίς προηγούμενη εμπειρία, όσο και οι ήδη πιστοποιημένοι εκπαιδευτές, να αποκτήσουν την δυνατότητα να διδάξουν πιστοποιημένα προγράμματα πρώτων βοηθειών.

Γιατί να εκπαιδευτείς μαζί μας?

Η συντριπτική πλειοψηφία πολιτών και εταιρειών, επιλέγει τη Rescue Training International (RTI) για εκπαίδευση & έγκυρη πιστοποίηση στην Παροχή Πρώτων Βοηθειών με Διεθνή Αναγνώριση!

✔Πάνω από 3.500 εκπαιδευόμενοι ετησίως σε Ελλάδα και Κύπρο

✔Πάνω από 100.000 followers στα κοινωνικά δίκτυα

Η  MEDICAL FIRST AID είναι στον χώρο της εκπαίδευσης Ά βοηθειών από το 2006

▶Εγκεκριμένα Πιστοποιητικά Εκπαίδευσης. ▶Αξιολογημένα εκπαιδευτικά προγράμματα. ▶Αξιόπιστο και πλήρες εκπαιδευτικό υλικό / εκπαιδευόμενο.                                                   ▶Πλήρης και άρτιος εκπαιδευτικός εξοπλισμός για όλους.                                                             ▶Κατατοπιστικές διαλέξεις & πολύωρη πρακτική άσκηση.                                                                           ▶Παροχή εκπαίδευσης μόνο από πιστοποιημένους εκπαιδευτές.