Μαθήματα για Γονείς

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ:

Συνιστάται να επιλέγετε από τα πιστοποιημένα προγράμματα (Επείγουσες Παιδιατρικές Α’ Βοήθειες)

Στα μαθήματα Πρώτων Βοηθειών για την οικογένεια, θα μάθετε πως να βοηθήσετε αποτελεσματικά το παιδί σας και όχι μόνο!

Α΄ Βοήθειες είναι μια σειρά ενεργειών που κάνουμε στο σημείο που βρήκαμε το θύμα ή πάσχοντα ώστε να διατηρηθεί η ζωή και να μην υπάρξουν επιπρόσθετες βλάβες.

Η βοήθεια αυτή που δίνουμε στον συνάνθρωπο μας, είναι η πρώτη και καθοριστική για την ζωή αντιμετώπιση, έως ότου έρθει επαγγελματική βοήθεια.

Βασικά Θέματα Μαθήματος: Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) , Πνιγμονή από τροφή, Αιμορραγίες & Τραυματισμοί, , Αιμορραγία Μύτης (Ρινορραγία), Επιληπτικοί – Πυρετικοί σπασμοί, Εγκαύματα, Καρδιακή προσβολή. Ακρωτηριασμός άκρου, Ακινητοποίηση σε σοβαρό Τραυματισμό, Επίδεση τραυματισμένου άκρου,

Το μάθημα αυτό είναι κατάλληλο για όσους θέλουν να γνωρίζουν σωστή και ασφαλή παροχή πρώτων βοηθειών για την οικογένεια τους σε λίγες ώρες, με χαμηλό κόστος και χωρίς πιστοποίηση.

Στο μάθημα πρώτων βοηθειών, μπορείτε να μάθετε πως να βοηθήσετε το παιδί, τον παππού ή την γιαγιά, ή ένα άλλο μέλος της οικογένειας σας που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, Επίσης, θα μάθετε στην τεχνική της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), την βασικότερη τεχνική για την υποστήριξη της ζωής.

Όσον αφορά τα παιδιά, οι γονείς συχνά έρχονται αντιμέτωποι με επικίνδυνες καταστάσεις: πνιγμονή από τροφή, πυρετικοί σπασμοί, πτώσεις, εγκαύματα, δηλητηριάσεις, αιμορραγίες, σπάσιμο δοντιού και ρινορραγίες είναι από τα πιο συχνά περιστατικά που συμβαίνουν στο σπίτι, μερικά από αυτά και στο σχολείο.