ΤΕΣΤ ΦΩΤΕΙΝΗ

Πώς αυξάνουμε την συναισθηματική και πνευματική σας δόνηση

Πως αυξάνουμε την συναισθηματική και πνευματική δόνηση μας;

Το άρθρο αυτό μας εξηγεί πως να αυξάνουμε την συναισθηματική και πνευματικής δόνηση μας.

Μια δόνηση είναι μια κατάσταση ύπαρξης, η ατμόσφαιρα ή η ενεργειακή ποιότητα ενός ατόμου, ενός τόπου, μιας σκέψης ή ενός πράγματος. Μεγάλο μέρος της ανάγνωσης των “vibes” γίνεται διαισθητικά – μπορείτε να νιώσετε την ενέργεια ενός ατόμου όταν μπαίνει σε ένα δωμάτιο, για παράδειγμα.

Ενώ κάποιοι σε φέρνουν πιο κοντά τους, άλλοι σε κάνουν να θέλεις να κρατήσεις αποστάσεις. Βλέπεις μια καταθλιπτική και βίαιη είδηση και νιώθεις ένα βαρύ συναίσθημα στο έντερό σου. Γίνεσαι μάρτυρας ενός κουταβιού που αγκαλιάζει ένα βρέφος και νιώθεις μια ζεστασιά μέσα σου.

“Καθώς σκέφτεσαι δονείσαι και καθώς δονείσαι προσελκύεις”-Abraham-Hicks

Έχετε ακούσει ξανά και ξανά ότι οτιδήποτε προσφέρετε στον κόσμο θα επιστρέψει πίσω σε εσάς, όπως υπαγορεύει ο Νόμος της Έλξης.

Το όμοιο προσελκύει όπως. Αυτός ο νόμος του σύμπαντος λέει ότι είστε υπεύθυνοι για τη ζωή σας και μπορεί να εκδηλώσετε αλλαγές ανάλογα με το πώς κατευθύνετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

girl, balloons, child-1357485.jpg

Πώς δονείτε αυτή τη στιγμή; Τι θα λέγατε για τον κόσμο; Ακολουθούν 12 τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε τη συχνότητα των κραδασμών σας.

Eυγνωμοσύνη:

Η ευγνωμοσύνη είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να ενισχύσετε τους κραδασμούς σας. Δοκιμάστε το τώρα – σταματήστε να διαβάζετε και κοιτάξτε γύρω από το δωμάτιο. Στρέψτε την προσοχή σας σε αυτά για τα οποία είστε ευγνώμονες αυτή τη στιγμή (πάντα υπάρχει κάτι). Μπορεί να είναι το αιλουροειδές σας που γουργουρίζει, ο όμορφος καιρός ή το γεγονός ότι είχατε μια άλλη μέρα σε αυτή τη γη. Όπως είπε ο life coach Tony Robbins, «Δεν μπορείς να νιώσεις φόβο ή θυμό ενώ νιώθεις ευγνωμοσύνη ταυτόχρονα». Επομένως, όταν αισθάνεστε ότι βιώνετε ένα συναίσθημα χαμηλής ενέργειας, δείτε αν μπορείτε να στρέψετε την προσοχή σας στην ευγνωμοσύνη. Κάντε την ευγνωμοσύνη συνήθεια και θα μεταμορφώσει την προοπτική σας για τη ζωή καθώς αρχίζετε να νιώθετε μια πνευματική επίγνωση και εκτίμηση για τα μικρά πράγματα.

aware, awake, accepting-1353780.jpg